Ed en Jose van Asselt 
This entry is awaiting moderation.


Johnf681 
This entry is awaiting moderation.


Judi 
This entry is awaiting moderation.


Aad & Corry 

Slechts 1 nacht en konden wij genieten van deze geweldige locatie in Beek.Echt een heerlijke rustige plek om te bivakkeren na een flinke fietstocht of wandeling die in grote getale vanuit dit Hotel ondernomen kennen worden.Punten routes starten pal voor de deur helemaal geweldig!!!
Wij zullen zeker nog eens terugkeren naar dit fijne hotel met heerlijk eten en een prima ontbijt.


Fam Jut . 

We hebben een paar hele mooie dagen gehad,,een mooi en schoon hotel.Vriendelijke mensen en een gezellige sfeer prima ontbijt en de kok had heerlijk gekookt,plus in een mooie omgeving,mooie fiets routes.Echt een aanrader


Fam Jut . 

Leuk hotel,gezellige sfeer,vriendelijke mensen. Goed ontbijt en lekker gegeten


Fam Jut .Meppel 

We hebben een paar leuke dagen gehad, mooi en schoon hotel,gezellige sfeer prima eten,en vriendelijke bediening


Peeters Frans 

Met de “Vriendenkring Belgacom Diest” een geweldige midweek doorgebracht in Hotel Zonneheuvel.
Vriendelijk personeel, lekker eten en nette kamers, doe daar het goede weer bij en iedereen was tevreden.


Toine en Marianne Mutsaers 

Voor de 2e keer vakantie gevierd bij Rinaldo en Yvonne en ook nu was het weer fantastisch.

Het personeel is zeer klantvriendeijk, de kamers schoon en het eten heerlijk. Rinaldo is een uitstekende gastheer voor wie niets teveel is. Daarnaast ademt het hotel een rustgevende sfeer uit waardoor je tot de laatste dag blijft genieten. In de omgeving is meer dan voldoende te ondernemen zodat je je geen dag hoeft te vervelen.


Familie van Damme 

Nogmaals naar hotel Zonneheuvel in Beek geweest , maar ditmaal met een groep van 21 fietsers om aldaar 3 dagen te fietsen in de omgeving . De prijs kwaliteit verhouding vind ik zeer goed . De service die we van het personeel kregen uitstekend en de chef staat altijd klaar om te helpen om een geschikte stop locatie te zoek of een tussenstop te regelen op een van onze tochten , even het weerbericht te controleren of een fiets juist af te stellen . Een aanrader , zowel voor individuelen of als groep om te wandelen of te fietsen.