Herman en Truus 

Aan de rand van het dorp Beek gelegen hotel. Fietsarrangement is zeer goed bevallen. Mooie omgeving. Zeer klantvriendelijke eigenaar en personeel. De geserveerde 4-gangen diners zijn erg smakelijk en ruim voldoende. De hotelkamer en het sanitair waren erg schoon. Kortom: prima hotel op een prima plek, zeer aan te bevelen voor de fietsliefhebber en/of rustzoeker.


Fam Rodenhuis en Faber 

Voor het tweede jaar zijn we een weekje geweest. Een super hotel, erg vriendelijk personeel, schone kamers en heerlijke bedden. En net te vergeten het heerlijke eten, een compliment voor de kok.
Het is zeker een aanrader. Ook krijg je bij aankomst vele fietsroutes met knooppunten met vertrek vanaf het hotel. Het zijn van die kleine dingen van grote waarde.


Schyns 

Met onze hele familie hebben wij omtrent onze bruiloft een weekend lang gelogeerd in Hotel Zonneheuvel. Onze gasten en wijzelf zijn uiterst tevreden! Wijzigingen in onze boekingen en ook speciale wensen waren geen probleem. Rinaldo heeft ons altijd uiterst vriendelijk geholpen. De kamers zijn netjes en schoon. De bedden slapen heerlijk. Het ontbijt is keuzerijk en lekker en de inrichting van het hotel is erg mooi. Er is een traplift aanwezig, waardoor onze oma die slecht ter been is probleemloos haar kamer kon bereiken.

Hotel Zonneheuvel is echt een aanrader!

Bedankt Rinaldo en Yvonnne!


Familie van Maastricht 

Aan de rand van het dorp Beek gelegen hotel. Fietsarrangement is zeer goed bevallen. Mooie omgeving. Zeer klantvriendelijke eigenaar en personeel. De geserveerde 4-gangen diners zijn erg smakelijk en ruim voldoende. De hotelkamer en het sanitair waren erg schoon. Kortom: prima hotel op een prima plek, zeer aan te bevelen voor de fietsliefhebber en wandelaars..


Astrid & Kees 

Een zeer vriendelijk hotel in een prachtige omgeving, ideaal voor fietsers en wandelaars. De service is van een zeer hoog niveau, de accommodatie is schoon en netjes, niets is te veel voor de eigenaars, kortom een super adres. Zij serveren een heerlijk diner en er is een uitstekend ontbijtbuffet en er zijn volop mogelijkheden om ook bij slecht weer in het hotel te recreëren. Wij komen hier zeker nog terug.


Familie Jansen 

Je krijgt wat je wordt beloofd. Het hotel is zeer smaakvol ingericht. De bediening is prima en vriendelijk. Het eten is klasse! De informatie is duidelijk en goed. We kregen prima, nieuwe fietsen. Zeker voor herhaling vatbaar. Prachtige omgeving.


Evers Rony 

Voor de 3e keer genoten van een weekje zonneheuvel, dat is net als thuiskomen!!! Heerlijke keuken, vriendelijke mensen, niets moet alles kan, prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen of een stadsbezoek.
bedankt voor de gezellige week. Annette en Rony Evers uit Brugge.